Laupäeval alustab India suurfilm "Sõdur"

Esilinastusel on kohal ka India suursaadik Ajaneesh Kumar!                      
Kinos Artis toimub laupäeval 9. septembril kell 19:30 India uhiuue põnevusfilmi "Jawan" (Sõdur) pidulik esilinastus. Pingeline põnevustriller räägib ühe mehe emotsionaalsest teekonnast, kes astub vastu ühiskonnas levivatele valedele ning püüab aastaid tagasi antud lubadusest ajendatult mineviku eest kätte maksta.

Uhiuus suurfilm esilinastub Eestis päev enne filmi Indias väljatulekut ja sündmusele lisab erilisust veelgi asjaolu, et publikut tuleb tervitama India suursaadik Eestis, Ajaneesh Kumar.

"Sõdur" on 170-minutiline India suurfilm, mille sünopsis kirjeldab seda kui märulit täis põnevikku, kus peategelane Vikram seisab vastamisi hirmu mitte tundva ja paljudele kannatust valmistanud kurjategijaga. Sellel teekonnal ristub ta tee kogenud naisohvitseriga, kelle emotsioonid võivad temast võitu saada kui ta kaasatakse ohtlikusse lahingusse. Kui minevik Vikrami kätte saab, vajab ta väljakutsete ületamiseks ja harmoonia taastamiseks kogu oma tulejõudu ja intelligentsi.



Peaosades säravad India filmitööstuse tähed nagu Shah Rukh Khan, Nayanthara, Vijay Sethupathi, Deepika Padukone, Priyamani ja Sanya Malhotra. Filmi lavastas Atlee ja tootjaks on Red Chillies Entertainment.

Kino Artis on viimasel aastal toonud eksklusiivsete seanssidena ekraanile juba mitmeid uusi India filme. “Oleme varem näidanud filme nagu "Pr Chatterjee vs Norra", "Ponniyin Selvan: Osa II", "Gadar 2", "King of Kotha" ja "RDX: Robert Dony Xavier,” tutvustab India filmide programmi Artise kino programmijuht Ra Ragnar Novod, lisades: “Oleme pühendunud India filmide mitmekesisuse ja kvaliteedi esitlemisele Eesti publikule ning teatame rõõmuga, et tulemas on veelgi rohkem põnevaid India filme, sh "Maidaan".”

Olete oodatud 09. septembril kell 19:30 kinos Artis, et osa saada erakordsest filmielamusest ja suurepärasest seltskonnast ning sukelduda maailma ühe suurima filmitööstuse sügavustesse!

#indiafilmideestis