Noor filmihuviline, lenda suve lõpus tasuta Veneetsia festivalile!

NOOR FILMIHUVILINE - SEE ON SINU VÕIMALUS!                      
27 Times Cinema toimub Veneetsia filmifestivali Giornate degli Autori ajal (29. august – 09. september 2022). See suurepärane algatus teeb teoks 27 noore Euroopa filmivaataja unistuse osaleda Veneetsia filmifestivalil! 27 noort kuuluvad Giornate degli Autori žüriisse ning annavad auhinna selle aasta parimale filmile ja on kaasatud LUX publikuauhinna reklaamimisse.
KUI SA OLED:
• Sagedane kinoskäija, suur filmihuviline, vanuses 18 – 25
• Aktiivne suhtleja sotsiaalmeedias (Facebook, Instagram, Youtube, Snapchat)
• Osav kirjutaja (artiklid, blogid)
• Valmis podcastideks, blogimiseks, vlogimiseks, videotöötluseks, pildistamiseks või muuks, mis aitab kommunikatsioonile kaasa
• Hea nii inglisekeelses kõnes kui kirjas, et suhelda filmimaailma proffidega
SIIS KANDIDEERI KINDLASTI JA SAADA MEILE:
1. Loov inglisekeelne VIDEO, milles selgita, mis on sinu jaoks “Euroopa”. Alusta nii: "Euroopa on minu jaoks...". Varasemaid klippe näeb siin: https://vimeo.com/showcase/4645377
Tehnilised tingimused:
- full HD: 1920x1080 px
- hea helikvaliteet ja valgustus
- pikkus 30 sek
- videos on näha: Sinu nimi ja riik
- video saata wetransferi kaudu tallinnfilm@kino.ee
LISAKS TÄIDA INGLISEKEELNE ANKEET (kõik küsimused peavad saama vastuse!) - https://form.jotform.com/Europ.../27TC-application-form-2023
OOTAME SINU VIDEO KUNI 31. MÄRTSI ÕHTUNI
MIS EDASI?
Juhul, kui osutud valituks, tuleb sul:
1. Olla kohal Veneetsias 29. augustist kuni 09. septembrini 2023.
2. Olla Giornate degli Autori auhinnale kandideerivate filmide žürii liige. Sulle antakse festivali akrediteering, mis tagab eelisjuurdepääsu Giornate degli Autori linastustele.
3. Osaleda ümarlauavestlustes, meistriklassides ja töötubades, mis keskenduvad suhtlemisoskuste parandamisele influentserina, et aktiivselt kaasa lüüa LUX publikuauhinna promomisel.
4. Luua sisu Europa Cinemas veebisaidi ja sotsiaalvõrgustike jaoks.
5. Pärast festivali reklaamida ja levitada sõna LUX publikuauhinnastoma võrgustikes ja sotsiaalmeedias, kasutades Veneetsias omandatud teadmisi ja oskusi.
6. Osaleda LUX publikuauhinna raames korraldatavatel üritustel (peamiselt järgmise aasta jaanuar-mai) ning aidatakaasa reklaam- ja järelkommunikatsioonis.
7. Olla valmis osalema LUX publikuauhinna 2024 väljaande LUX Selection paneeli koosolekul, mis toimub tavaliselt juunist septembrini (1-2 päeva).
Euroopa Parlament katab Sinu majutus- ja reisikulud kogu ürituse (13 päeva) jooksul, Europa Cinemas hoolitseb päevaraha eest ja Giornate vastutab korralduse ja festivali akrediteeringu eest.
EDU!
Ole üks 27 noorest, kes osalevad Veneetsia filmifestivali Giornate degli Autori žüriis!